// Unik kompetens inom hissinredning

Vi kan trä, stål, sten och glas

Hisskorgsspecialisten
Som ledande specialist på hisskorgar och hissinredningar kan vi erbjuda kostnadseffektiva hisskorgslösningar för alla typer och fabrikat av hissar. Sortimentet sträcker sig från snygga, slitstarka bostadshisskorgar för hyreshus till unika och mycket exklusiva hisskorgar för kontor, hotell och köpcentrum.

Vi tillverkar helt nya hisskorgar för nybyggnation eller för utbyte vid modernisering. Vi renoverar och moderniserar även befintliga hisskorgar som av estetiska skäl, tillgänglighetsskäl eller säkerhetsskäl behöver förnyas. Vi uppgraderar även nya koncernhisskorgar.

All försäljning sker via etablerade hissentreprenörer. Projektering sker i samarbete med beställare, arkitekt, konsult och hissentreprenör.

Vi gör det enklare för dig
Som specialist på hisskorgar medverkar vi tillsammans med din hissentreprenör till att du får den totalekonomiskt bästa lösningen med en snygg energisnål hisskorg som uppfyller dina krav och önskemål. Självklart ska du känna dig trygg i att regler från olika myndigheter följs.

Vi bjuder också på en hel palett av designförslag på paketerade lösningar att välja bland eller inspireras av samt en rejäl bildbank med många av landets vackraste hisskorgar.

Korgbyte är oftast bäst
Står du inför en renovering eller modernisering av en befintlig hissanläggning ska du tala med din hissentreprenör om ett komplett korgbyte till lättviktskorg. Korgbyte är oftast den mest ekonomiska och smidigaste lösningen. Du slipper merkostnader för ombalanseringar och byte av mekanisk utrustning. Samtidigt blir stilleståndstiden minimerad och hisskorgen blir helt nytillverkad med alla moderna miljö- och energibesparande funktioner integrerade till fördel för fastighetsägaren.

Mer än 150 års erfarenhet
Åhmans i Åhus är ett familjeföretag som grundades 1860. Vi har tillverkat hisskorgar sedan 1920 och är Skandinaviens ledande oberoende tillverkare och renoverare av hisskorgar och hissinredningar.

// Åhmans i Åhus

Copyright 2017 Åhmans i Åhus